Peace Greens
120 kapsułek
Forma
Kapsułki
Kategoria
Pamięć i koncentracja
Skład
Lecytyna słonecznikowa ( Helianthus annuus ), spirulina ( Spirulina platensis ), pektyna jabłkowa ( Pyrus malus ), ekstrakt z owoców cili ( Rosa roxburghii ), lucerna siewna ( Medicago sativa ), trawa jęczmienna ( Hordeum vulgare ), chlorella ( Chlorella pyrenoidosa ), otręby ryżowe w proszku ( Oryza sativa ), bakterie kwasu mlekowego (patrz informacja o wartości odżywczej, w kontakcie z mlekiem i soją ), substancja słodząca (glikozydy stewiolowe ze Stevia rebaudiana ), pyłek pszczeli wielokwiatowy, D-ryboza, substancja przeciwzbrylająca (sole magnezowe kwasów tłuszczowych) kwasy),Sproszkowany sok z liści trawy pszenicznej ( Triticum aestivum ), ekstrakt z korzenia lukrecji ( Glycyrrhiza uralensis ), sproszkowany sok z aceroli ( Malpighia glabra ), sproszkowany korzeń buraka czerwonego ( Beta vulgaris ), ekstrakt z nasion ostropestu plamistego ( Silybum marianum ), ekstrakt z korzenia żeń-szenia syberyjskiego ( Eleutherococcus ) senticosus ), ekstrakt z brokułów ( Brassica oleracea var. italica ), całe dulse ( Palmaria palmata ), proszek inuliny (z Cichorium intybus ), ekstrakt z pestek winogron ( Vitis vinífera ), ekstrakt z liści Ginkgo biloba , ekstrakt z liści zielonej herbaty (Camellia sinensis ), ekstrakt z owoców borówki czarnej ( Vaccinium myrtillus ), roślinne enzymy trawienne, kapsułka roślinna (substancja glazurująca: hydroksypropylometyloceluloza; substancja utrzymująca wilgoć: woda oczyszczona).
Sposób użycia
Przyjmuj 13 kapsułek dziennie lub zgodnie z zaleceniami lekarza. Przyjmować z pierwszym kęsem jedzenia/posiłku. Połknąć w całości. Nie rozgniatać ani nie żuć. Jeśli zażywasz inne leki lub naturalne produkty zdrowotne, zażywaj ten produkt na kilka godzin przed lub po nich. Należy pić 4–6 szklanek wody w ciągu dnia.
TABELA SKŁADNIKÓW
Nutritional information: | 13 kapsułek (11635 mg) |
---|---|
Ekstrakt z korzenia żeń-szenia syberyjskiego (Eleutherococcus Senticosus) (0,8% eleuterozydów) | 60 mg |
Roślinne enzymy trawienne** | 8 mg |
Inulina | 31 mg |
Bakterie kwasu mlekowego* | 10 mld CFU |
Glikozydy stewiolowe (Stevia rebaudiana) | 204 mg |
Pektyna z owoców jabłoni (Pyrus malus) | 1033 mg |
Sok z aceroli w proszku (Malphighia glabra) | 115 mg |
Ekstrakt z brokułów (Brassica oleracea var. italica) | 38 mg |
Ekstrakt z owoców borówki czarnej (Vaccinium myrtillus) (25% antocyjanozydów) | 10 mg |
Ekstrakt z liści zielonej herbaty (Camellia sinensis)1 (50% polifenoli) (0,12 mg EGCG/kaps.) | 15 mg |
Ekstrakt z liści miłorzębu japońskiego (24% gingkoflawonoidów-glikozydów, 6% laktonów terpenowych) | 20 mg |
Ekstrakt z pestek winogron (Vitis vinifera) (95% proantocyjanidyn) | 30 mg |
Dulse | 33 mg |
Lecytyna (ze słonecznika) | 2186 mg |
Ekstrakt z nasion ostropestu plamistego (Silybum marianum) (80% sylimaryny) | 60 mg |
Proszek z korzenia buraka czerwonego (Beta vulgaris) | 65 mg |
Ekstrakt z korzenia lukrecji (Glycyrrhiza uralensis) (10% kwas glicyryzynowy) | 116 mg |
Sok z liści trawy pszenicznej w proszku (Triticum aestivum) | 122 mg |
D-Ryboza | 150 mg |
Pyłek pszczeli wielokwiatowy | 150 mg |
Proszek z otrębów ryżowych (Oryza sativa) | 383 mg |
Chlorella (rozbite komórki) (Chlorella pyrenoidosa) | 425 mg |
Jęczmień (Hordeum vulgare) | 600 mg |
Alfalfa, Lucerna (Medicago sativa) | 992 mg |
Cili (Rosa roxburghii) | 1000 mg |
Spirulina (Spirulina platensis) | 1685 mg |
*L. rhamnosus R0011 (4 miliardy CFU), L. rhamnosus R1039 (3 miliardy CFU), L. acidophilus R0418 (550 milionów CFU), L. helveticus R0052 (500 milionów CFU), L. casei R0215 (400 milionów CFU), L. plantarum R1012 (400 mln CFU), B. breve R0070 (300 mln CFU), B. longum spp infantis R0033 (300 mln CFU), B. longum spp longum R0175 (300 mln CFU), S. salivarius spp thermophilus R0083 (200 mln CFU) milionów CFU), L. delbrueckii spp. bulgaricus R9001 (50 milionów CFU). **Alfa-amylaza (314 987 FCC AAU), bromelaina (19 200 FCC PU), celulaza (33,6 FCC CU), dipeptydylopeptydaza IV (55 FCC HUT), alfa-galaktozydaza (0,506 FCC AGU), glukoamylaza (1333 FCC AGU), hemicelulaza (0,888 FCC HCU), inwertaza (2133 FCC INVU), laktaza (14507 FCC ALU), lipaza (80 FCC LU), maltaza (3467 FCC DP), papaina (8 000 FCC PU), pektynaza (1 ,6 FCC endo-PGU), fitaza (0,067 FTU), proteaza I (1 104 987 FCC HUT), proteaza II (196,8 FCC HUT), proteaza III (1,52 FCC SAP). | |
Standaryzowane ekstrakty |