FermentActive Red Beet
150 g
Forma
Proszek
Kategoria
Żywność funkcjonalna
Skład
Sfermentowany korzeń buraka ćwikłowego ( Beta vulgaris).
Sposób użycia
Dodaj do wody, koktajli, soków owocowych, koktajli ogrodowych, jogurtów, wypieków, charakterystycznych dipów, past do smarowania lub gorących napojów.
TABELA SKŁADNIKÓW
Nutritional information: | 1 łyżeczka (3000 mg) |
---|---|
| |
Sól | 3.2 g |
Białko | 16.0 g |
Błonnik | 30.0 g |
Węglowodany | 24.0 g |
Cukry | 23.0 g |
Tłuszcze: | 4.5 g |
Nasycone | 0.5 g |
Energia (kJ/kcal) | 1506/360 |
| |
W porcji 100 g: | |
W porcji 3 g: | |
Sól | 0.1 g |
Białko | 0.5 g |
Błonnik | 1.0 g |
Węglowodany | 0.7 g |
Tłuszcze: | 0.1 g |
Nasycone | 0.0 g |
Energia (kJ/kcal) | 46/11 |
| |
Zawiera tylko naturalnie występujące cukry. |