Strong Bones

180 kapsułek

REF: SB90095

Forma
Kapsułki

Kategoria
Kości i stawy

Skład

Sole wapniowe kwasu ortofosforowego (mikrokrystaliczny hydroksyapatyt), białka (z mikrokrystalicznego hydroksyapatytu), monochlorowodorek L-lizyny, L-prolina, glukozamina (z Aspergillus niger ), tlenek magnezu, kwas L-askorbinowy, diglicynian magnezu, naturalny aromat mięty pieprzowej, substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych, nośnik: kwas cytrynowy, kwas borowy, ekstrakt z pestek winogron ( Vitis vinifera ), likopen (z Lycopersicon esculentum ), ekstrakt z liści zielonej herbaty ( Camellia sinensis ), ekstrakt skrzypu polnego (części nadziemnej) ( Equisetum arvense ), siarczan monolo-L-metioniny cynku, ekstrakt z korzenia kurkumy ( Curcuma longa ), luteina (z Tagetes erecta ), witamina D3 ( cholekalcyferol), cytrynian manganu, witamina K2 ( menachinon-4), substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu , L-metylofolian wapnia, chlorowodorek tiaminy, cytrynian miedzi, witamina B 12 (metylokobalamina), witamina K 2 (menachinon-7), kapsułka roślinna (substancja glazurująca: hydroksypropylometyloceluloza; woda oczyszczona).

Sposób użycia

2 kapsułki od jednego do trzech razy dziennie z jedzeniem. Jeśli zażywasz leki, zażyj ten produkt na kilka godzin przed lub po ich zażyciu. Nie przekraczać podanej zalecanej dawki dziennej.

TABELA SKŁADNIKÓW

Nutritional information: 2 kapsułki (2.1 g)

Wit. D3 (cholekalcyferol, 167 IU/kaps.)

8.3 μg (166%*)

Luteina (z Tagetes erecta)

0.7 mg

Likopen (z Lycopersicon esculentum)

1.7 mg

Zielona herbata (75% EGCG)

14 mg

Nasiona winogron (V. vinifera) (95% PAC)

20 mg

Kurkuma (Curcuma longa) (95% kurkuminoidów*)

6.7 mg

Siarczan glukozaminy (z Aspergillus niger)

84 mg

L-Prolina

100 mg

L-lizyna

100 mg

Kwas foliowy (L-metylofolian wapnia)

166.7 μg (83%*)

Wit. B12 (metylokobalamina)

50 μg (2000%*)

Wit. C (kwas L-askorbinowy)

62 mg (78%*)

Wapń (z hydroksyapatytu)

300 mg (38 %*)

Wit. K2 (menachinon 4 i 7)

31 μg (41%*)

Tiamina (wit. B1) (tiamina HCL)

1.4 mg (127%*)

Skrzyp polny (E. arvense) (7% krzemionki)

10 mg

Bor (z kwasu borowego)

1.1 mg

Miedź (z cytrynianu miedzi)

0.31 mg (31%*)

Mangan (z cytrynianu manganu)

0.9 mg (45%*)

Cynk (z siarczanu mono-L-metioniny Zn)

3.1 mg (31%*)

Magnez (z diglicynianu magnezu)

48.3 mg (**)

Białka (z hydroksyapatytu)

300 mg

Fosfor (z hydroksyapatytu)

150 mg (21 %*)

*RWS-Referencyjna wartość spożycia w %

**RWS-Referencyjna wartość spożycia < 15